Politica de confidențialitate

Website-ul www.vitri.ro este administrat de Teodorescu Maria Aurelia Intreprindere Individuală:

 • CIF: 31221648,
 • Nr. înmatriculare: F01/131/13.02.2013,
 • Activitate principală: 9003 – Activități de creație artistică
 • Activități secundare: 4789 – Comerț cu amănuntul prin standuri, chioșcuri și piețe al altor produse; 4791 – Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet; 8559 – Alte forme de învățământ n.c.a.
 • Sediu social: Municipiul Sebeș, jud. Alba, str. Drumul Sibiului, nr.6.
 • Punct de lucru: Str. Tipografiei, Nr. 12, Ap. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Maria Aurelia Teodorescu I.I. cu sediul în Sebeș, jud. Alba, str.dr. Sibiului, nr.6 își desfășoară activitatea în conformitate cu cerințele Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016.

Maria Teodorescu Aurelia I.I. administrează datele cu caracter personal furnizate de clienții săi și/sau vizitatorii acestui website (denumite și “persoane vizate”) în condiții de deplină siguranță și numai pentru scopurile specificate.

Datele colectate prin intermediul acestui website (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail) sunt folosite numai în scopul de a răspunde unor solicitări de informații referitoare la produsele noastre și în scopul onorării comenzilor înregistrate: comenzi ferme și precomenzi (prin intermediul Shopului online) sau comenzi personalizate.

Datele colectate prin intermediul formularului de abonare la Newsletter de pe acest site sunt folosite pentru transmiterea prin email a unor oferte și noutăți referitoare la produsele noastre și au la bază consimțământul vostru în acest sens. Vă puteți dezabona oricând folosind linkul de dezabonare inclus în partea de jos a fiecărui newsletter primit.

Plasarea de comenzi personalizate se face numai în urma unor discuții ulterioare (telefonic sau prin e-mail) în urma cărora sunt stabilite toate detaliile comenzii și sunt solicitate datele personale necesare efectuării facturii fiscale și livrarea produselor. Indiferent de modul în care ne sunt transmise datele personale, acestea sunt păstrate în deplină siguranță și în conformitate cu legislația în vigoare.

În eventualitatea apariției unor situații în care datele dvs. vor trebui prelucrate în alte scopuri decât cele prezentate mai sus, veți fi informat anticipat referitor la această prelucrare, urmând ca aceasta să se facă numai cu acordul dvs. expres.

Datele personale nu sunt transmise terților, excepție făcând partenerii implicați în mod direct sau indirect în procesele aferente scopurilor mai sus menționate (servicii de curierat, servicii de facturare, servicii de email marketing – newsletter, etc.).

Furnizarea datelor personale de către dvs. nu este obligatorie, însă anumite date sunt necesare pentru îndeplinirea unor relații contractuale (ex. furnizarea de produse).

Furnizându-ne date personale, aveți urmatoarele drepturi:

 • să fiți informat cu privire la modul în care utilizăm datele cu caracter personal,
 • să obțineți comunicarea datelor personale pe care le deținem de la dvs.,
 • să solicitați modificarea datelor dvs. precum și ștergerea acestor date,
 • să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale,
 • să solicitați restricționarea prelucrării datelor personale,
 • dreptul la portabilitatea datelor dvs. cu caracter personal,
 • să vă retrageți oricând consimțământul privind prelucrarea acestor date,
 • dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Orice solicitare sau reclamație referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal se poate face printr-un e-mail la adresa: contact@vitri.ro .